Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Improved method of wheat starch isolation for friabilin analysis

Tytuł:
Improved method of wheat starch isolation for friabilin analysis
Autorzy:
Budny, J.A.
Fornal, J.
Amarowicz, R.
Pegg, R.B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/24543.pdf
Data publikacji:
2005
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
wheat starch
starch
fractionation
friabilin
wheat
hardness
cereal technology
granule
Źródło:
International Agrophysics; 2005, 19, 2
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies