Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modelling of mass transfer kinetic in osmotic dehydration of kiwifruit

Tytuł:
Modelling of mass transfer kinetic in osmotic dehydration of kiwifruit
Autorzy:
Jabrayili, S.
Farzaneh, V.
Zare, Z.
Bakhshabadi, H.
Babazadeh, Z.
Mokhtarian, M.
Carvalho, I.S.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/24375.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
modelling
mass transfer
kinetics
osmotic dehydration
kiwi fruit
artificial neural network
Źródło:
International Agrophysics; 2016, 30, 2
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies