Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of process parameters on the physical properties and microstructure of everlasting pea [Lathyrus sativus] extrudate

Tytuł:
Influence of process parameters on the physical properties and microstructure of everlasting pea [Lathyrus sativus] extrudate
Autorzy:
Rzedzicki, Z.
Fornal, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/24180.pdf
Data publikacji:
1999
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
Lathyrus sativus
everlasting pea
raw material
Polska
crude fibre
moisture content
pea
process parameter
extrudate microstructure
microstructure
temperature
physical property
extrusion method
Źródło:
International Agrophysics; 1999, 13, 1
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies