Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowa wersja standardu EUREPGAP

Tytuł:
Nowa wersja standardu EUREPGAP
New version of EUREPGAP standard
Autorzy:
Tomala, D.
Pałacha, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/229036.pdf
Data publikacji:
2007
Wydawca:
Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2007, 1; 74-75
0867-793X
2719-3691
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Omówiono nową wersję standardu EUREPGAP (strukturę, moduły, zakresy oraz wymagania). Nowa wersja standardu daje gwarancję uzyskania bezpieczeństwa produktów przeznaczonych do konsumpcji przez człowieka - produktów pochodzenia roślinnego, zwierzęcego i akwakultury.

There have been presented new version of EUREPGAP standard (structure, modules, scopes and requirements). The new version of standard gives warranty of obtainment safety of all products destinated to consumption by human - products of plant, animal and aquaculture origin.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies