W artykule opisano dwa sposoby identyfikacji produktów rybnych: od produktu gotowego do surowca oraz od surowca do produktu yotowego. Identyfikacja polegała na prześledzeniu w odpowiedniej dokumentacji procesu przetwarzania i dystrybucj wybranych artykułów rybnych: „ Makreli w galarecie " i krewetki.
The paper describes two ways of identification of fish products: from the final product to the raw material and from the raw material to the product. The documentation of production and distribution of selected fish products: "Mackerel in aspic " and shrimp was exammined.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00