Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wskazówki dla przedsiębiorców wdrażających system HACCP

Tytuł:
Wskazówki dla przedsiębiorców wdrażających system HACCP
Directions for producers impelmenting HACCP system
Autorzy:
Tamala, D.
Pałacha, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/228481.pdf
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2004, T. 14, nr 2, 2; 59-60
0867-793X
2719-3691
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Przedstawiono problemy pojawiające się w trakcie wdrażanie systemu, a jednocześnie wskazano sposoby ich rozwiązywania. Pokrótce omówiono nowe Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych.

There have been presented problems occuring during the HACCP system implementation and the way of their settlement, A new Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council on the hygiene of foodstuffs has been shortly discussed.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies