Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Procesy innowacyjne w polskim sektorze słodyczy jako efekt bezpośrednich inwestycji zagranicznych (BIZ)

Tytuł:
Procesy innowacyjne w polskim sektorze słodyczy jako efekt bezpośrednich inwestycji zagranicznych (BIZ)
The process of innovations in polish confectionery sector as effect of foreign direct investments (FDI)
Autorzy:
Białoń, L.
Janczewska, D.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/228477.pdf
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2004, T. 14, nr 2, 2; 61-65
0867-793X
2719-3691
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Celem artykułu jest próba odpowiedzi na pytanie, czy i w jakiej skali bezpośrednie inwestycje zagraniczne (BIT.) wywarły wpływ na intensywność procesów innowacyjnych w gospodarce polskiej

The aim of article is the attempt of answer for question: if and in what range the FDI made an effect for intensity of process of innovation in polish economy.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies