Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Realizacja systemu HACCP w zakładach przetwórstwa mięsnego

Tytuł:
Realizacja systemu HACCP w zakładach przetwórstwa mięsnego
Realisation of HACCP system in meat processing plants
Autorzy:
Janus, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/228255.pdf
Data publikacji:
2005
Wydawca:
Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2005, T. 15, nr 2, 2; 82-86
0867-793X
2719-3691
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule scharakteryzowano system zapewniania i zarządzania jakością żywności HACCP, przedstawiono sposób jego wdrażania, omówiono jego zalety, bariery we wprowadzaniu i pułapki w jego projektowaniu. Ukazano również sposób realizacji systemu HA CCP w zakładach przetwórstwa mięsnego.

The paper describes principles of Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), presents its advantages, problems in its implementation and risks during the designing process. This article shows also the realisation of this system in meat processingplants.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies