Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dobrowolne standardy handlowe ifs (international food standard) oraz brc (standard techniczny british retail consortium) a system haccp

Tytuł:
Dobrowolne standardy handlowe ifs (international food standard) oraz brc (standard techniczny british retail consortium) a system haccp
Voluntary commercial standards ifs (international food standard) and brc (technical standard british retail consortium) and haccp system
Autorzy:
Tomala, D.
Pałacha, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/228253.pdf
Data publikacji:
2005
Wydawca:
Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2005, T. 15, nr 2, 2; 87-88
0867-793X
2719-3691
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
There have been presented requirements of commercial International Food Standard on basic level. The requirements was compared with food law requirements and HACCP system requirements according Dutch Assessment Criteria HACCP.

Omówiono wymagania normy handlowej International Food Standards na poziomie bazowym. Porównano je z wymaganiami prawa żywnościowego oraz wymaganiami systemu HACCP według normy holenderskiej.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies