W pracy zaprezentowanej w artykule oznaczono zawartość
kofeiny w naparach wybranych kaw mielonych, rozpuszczalnych
i ziarnistych metodą wysokosprawnej chromatografii
cieczowej (HPLC).
The study determined the caffeine content in brews of selected
ground, soluble and coffee beans using high–performance liquid
chromatography (HPLC).
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00