- Tytuł:
-
Wpływ witaminy D3 na kruchość kulinarnego mięsa wołowego
The effect of vitamin D3 on the tenderness of culinary beef meat - Autorzy:
-
Rafalska, U.
Stelmasiak, A.
Moczkowska, M.
Marcinkowska-Lesiak, M.
Wyrwisz, J.
Półtorak, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/227495.pdf
- Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
wołowina
kruchość
witamina D3
kalcytriol
beef meat
tenderness
vitamin D3
calcitriol - Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2014, 2; 125-130
0867-793X
2719-3691 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł