Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości biologiczne i chemiczne Sorghum saccharatum w aspekcie możliwości jego uprawy w Polsce

Tytuł:
Właściwości biologiczne i chemiczne Sorghum saccharatum w aspekcie możliwości jego uprawy w Polsce
Biological and chemical properties of Sorghum saccharatum from the point of view of possibilites of its cultivation in Poland
Autorzy:
Kozłowski, S.
Zielewicz, W.
Oliwa, R.
Jakubowski, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2234884.pdf
Data publikacji:
2006
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Łąkarskie
Tematy:
Polska
uprawa roslin
mozliwosci uprawy
sorgo cukrowe
Sorghum saccharatum
wlasciwosci biologiczne
wlasciwosci chemiczne
warunki klimatyczne
warunki glebowe
Wielkopolska
Źródło:
Łąkarstwo w Polsce; 2006, 09; 101-112
1506-5162
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies