- Tytuł:
-
Zawartość związków azotowych w produktach spożywczych
Content of nitrosamines in foodstuff - Autorzy:
-
Tietze, M.
Burghardt, A.
Brągiel, P.
Mac, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2197635.pdf
- Data publikacji:
- 2007
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
nitrozoaminy
zywnosc
zanieczyszczenia zywnosci
wedliny
owoce
zwiazki azotowe
warzywa - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2007, 25, 1; 71-77
0239-4243
2083-7399 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł