- Tytuł:
-
Content of nitrates [V] and [III] in the meat tissue of different animal species
Zawartość azotanów [V] i azotanów [III] w tkankach mięsnych różnych gatunków zwierząt - Autorzy:
-
Kowalska, K
Gnyp, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2197177.pdf
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
nitrate content
meat tissue
animal species
poultry meat
pork
beef
human health
food
nutritional value
biological value
raw material - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2009, 27, 1; 14-19
0239-4243
2083-7399 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł