Tytuł pozycji:
Effect of L-carnitine on the level of biochemical and antioxidant indices of blood of turkey hens
- Tytuł:
-
Effect of L-carnitine on the level of biochemical and antioxidant indices of blood of turkey hens
Wpływ L-karnityny na poziom wskaźników biochemicznych i antyoksydacyjnych krwi indyczek
- Autorzy:
-
Ognik, K.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/2197010.pdf
- Data publikacji:
-
2012
- Wydawca:
-
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2012, 30, 1; 23-32
0239-4243
2083-7399
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie