Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of different doses of dried yeast Yarrowia lipolytica on production effects of turkey hens and hematological indicators of blood

Tytuł:
The effect of different doses of dried yeast Yarrowia lipolytica on production effects of turkey hens and hematological indicators of blood
Wpływ różnych dawek suszonych drożdży Yarrowia lipolytica na efekty produkcyjne indyczek oraz wskaźniki hematologiczne krwi
Autorzy:
Merska, M.
Czech, A.
Ognik, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2196996.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
different dose
dried yeast
yeast
Yarrowia lipolytica
production effect
turkey
hen
hematological indicator
blood
performance
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2013, 31, 4; 35-41
0239-4243
2083-7399
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies