- Tytuł:
-
The influence of protein-xanthophyll concentrate of alfalfa on growth performance and carcass value of growing-finishing pigs
Wpływ dodatku koncentratu białkowo-ksantofilowego z lucerny na efekty produkcyjne i wartość rzeźną tusz tuczników - Autorzy:
-
Pietrzak, K.
Grela, E.R. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2196927.pdf
- Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
protein-xanthophyll concentrate
alfalfa
Medicago sativa
protein content
growth performance
carcass value
growing-finishing pig
slaughter trait - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2013, 31, 3; 10-17
0239-4243
2083-7399 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł