- Tytuł:
-
Slaughter value and meat quality of Pulawska and Polish Landrace breeds fatteners
Wartość rzeźna oraz jakość mięsa tuczników rasy puławskiej i pbz - Autorzy:
-
Kasprzyk, A.
Babicz, M.
Kamyk-Kamieński, P.
Lechowski, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2196926.pdf
- Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
slaughter value
meat quality
Pulawska breed
pig
Polish Landrace breed
fattener
carcass value
technological parameter
nutritional value
sensory property - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2013, 31, 3; 1-9
0239-4243
2083-7399 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł