Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quantitative and qualitative analysis of live sheep production from mass breeding system. Part II. Slaughter value of live sheep and the analysis of conditions of the functioning of the sheep breeding sector

Tytuł:
Quantitative and qualitative analysis of live sheep production from mass breeding system. Part II. Slaughter value of live sheep and the analysis of conditions of the functioning of the sheep breeding sector
Ilościowa i jakościowa analiza produkcji owczego żywca rzeźnego z chowu masowego. Cz.II. Wartość rzeźna żywca owczego i analiza uwarunkowań funkcjonowania sektora owczarskiego
Autorzy:
Liśkiewicz, M.J.
Gruszecki, T.M.
Greguła-Kania, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2196921.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
quantitative analysis
qualitative analysis
sheep
lamb
animal production
breeding system
slaughter value
animal condition
animal breeding
SWOT analysis
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2013, 31, 3; 18-26
0239-4243
2083-7399
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies