- Tytuł:
-
Effect of the variety of linseed and its form (rolled or extruded) in dairy cow diets on nutrient digestibility
Wpływ odmiany lnu i formy nasion lnu (gniecione lub ekstrudowane) w dawkach dla krów mlecznych na strawność składników pokarmowych - Autorzy:
-
Matras, J.
Klebaniuk, R.
Kowalczuk-Vasilev, E.
Bąkowski, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2196917.pdf
- Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
linseed
rolled linseed
extruded linseed
dairy cow
animal diet
diet
nutrient digestibility
feed intake
digestibility - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2013, 31, 2; 30-38
0239-4243
2083-7399 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł