Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cross-species hybridizations in situ of genes associated with meat production traits in the wild pig genome

Tytuł:
Cross-species hybridizations in situ of genes associated with meat production traits in the wild pig genome
Międzygatunkowe hybrydyzacje in situ genów związanych z cechami użytkowości mięsnej w genomie dzika
Autorzy:
Kozubska-Sobocinska, A.
Danielak-Czech, B.
Babicz, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2196829.pdf
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
wild pig
fluorescence in situ hybridization
cross-species hybridization
in situ hybridization
gene
meat production trait
genome
ghrelin
UCP2 gene
UCP3 gene
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2015, 33, 3; 31-36
0239-4243
2083-7399
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies