Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rola i znaczenie bioasekuracji przed ASF w opinii producentów trzody chlewnej

Tytuł:
Rola i znaczenie bioasekuracji przed ASF w opinii producentów trzody chlewnej
Role and significance of bioasecurity against ASF in the opinions of pig producers
Autorzy:
Szymczuk, M.
Kalinowski, J.
Niedzielski, A.
Sawczyk, A.
Babicz, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2191483.pdf
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
trzoda chlewna
choroby zwierzat
afrykanski pomor swin
mieso wieprzowe
bioasekuracja
Źródło:
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy; 2019, 37, 3; 13-22
2544-4468
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies