- Tytuł:
-
Analiza certyfikacji żywności ekologicznej w Polsce w latach 2011–2016
Analysis of certification of organic food in Poland over the period 2011–2016 - Autorzy:
-
Zach, M.
Brodziak, A.
Florek, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2191468.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
produkty ekologiczne
zywnosc ekologiczna
certyfikacja
jednostki certyfikujace
nadzor
Inspekcja Jakosci Handlowej Artykulow Rolno-Spozywczych - Źródło:
-
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy; 2018, 36, 3; 15-32
2544-4468 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł