Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza certyfikacji żywności ekologicznej w Polsce w latach 2011–2016

Tytuł:
Analiza certyfikacji żywności ekologicznej w Polsce w latach 2011–2016
Analysis of certification of organic food in Poland over the period 2011–2016
Autorzy:
Zach, M.
Brodziak, A.
Florek, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2191468.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
produkty ekologiczne
zywnosc ekologiczna
certyfikacja
jednostki certyfikujace
nadzor
Inspekcja Jakosci Handlowej Artykulow Rolno-Spozywczych
Źródło:
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy; 2018, 36, 3; 15-32
2544-4468
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies