- Tytuł:
-
Wpływ grupy rasowej kóz i sezonu żywienia na właściwości fizykochemiczne tłuszczu mleka
Effect of the racial group of goats and the feeding season on physical-chemical properties of milk fat - Autorzy:
-
Barłowska, J.
Pastuszka, R.
Brodziak, A.
Król, J.
Wolanciuk, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2191427.pdf
- Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
mleko kozie
wlasciwosci fizykochemiczne
sklad chemiczny
dyspersja tluszczu
zawartosc kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
kozy
grupy rasowe
faza laktacji
sezon zywienia - Źródło:
-
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy; 2017, 35, 3; 33-47
2544-4468 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł