Wpływ diety wysokobiałkowej i tłuszczowo-węglowodanowej na zachowanie się niezestryfikowanych kwasów tłuszczowych w elementach białokrwinkowych i w osoczu szczurów
Wpływ diety wysokobiałkowej i tłuszczowo-węglowodanowej na zachowanie się niezestryfikowanych kwasów tłuszczowych w elementach białokrwinkowych i w osoczu szczurów Vlijanie diety bogatojj belkami i zhiro-uglevodistojj na povedenie neehterificirovannykh zhirnykh kislot v lejjkocitarnykh ehlementakh i plazme krys The effect of protein-rich and fat-carbohydrates diet on the free fatty acids content in white blood cells and plasma in rats
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00