- Tytuł:
-
Wpływ zastosowania preparatu Calcorium Liquide na wielkość i jakość plonu pietruszki korzeniowej (Petroselinum crispum ssp. tuberosum)
Effect of Calcorium Liquide on the quality and quantity of Hamburg parsley (Petroselinum crispum ssp. tuberosum) yield - Autorzy:
-
Stawiarz, A.
Gruszecki, R. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2184898.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
warzywa
pietruszka korzeniowa
uprawa roslin
preparat Calcorium Liquide
aminokwasy
plonowanie
jakosc plonu
struktura plonu
plon niehandlowy - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EEE: Horticultura; 2016, 26, 1; 13-21
1233-2127 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł