Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ odmiany na wielkość i jakość plonu pietruszki korzeniowej [Petroselinum crispum [Mill.] Nyman ex A.W.Hill var. tuberosum [Bernh.] Mart. Crov.] w warunkach Lubelszczyzny. Część I. Plon korzeni

Tytuł:
Wpływ odmiany na wielkość i jakość plonu pietruszki korzeniowej [Petroselinum crispum [Mill.] Nyman ex A.W.Hill var. tuberosum [Bernh.] Mart. Crov.] w warunkach Lubelszczyzny. Część I. Plon korzeni
Effect of cultivar on the quantity and quality of the Hamburg parsley [Petroselinum crispum [Mill.] Nyman ex A.W.Hill var. tuberosum [Bernh.] Mart. Crov.] yield in the Lublin region. Part I. Yield of roots
Autorzy:
Gruszecki, P.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2184595.pdf
Data publikacji:
2007
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
pietruszka korzeniowa
plony ogolne
Petroselinum sativum ssp.tuberosus
plony
korzenie
jakosc
plony handlowe
warzywa korzeniowe
odmiany roslin
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EEE: Horticultura; 2007, 17, 2; 27-34
1233-2127
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies