Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of corm dipping in salicylic acid or potassium nitrate on growth, flowering, and quality of saffron

Tytuł:
Effects of corm dipping in salicylic acid or potassium nitrate on growth, flowering, and quality of saffron
Autorzy:
Khayyat, M.
Jabbari, M.
Fallahi, H.-R.
Samadzadeh, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2184.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Instytut Ogrodnictwa
Tematy:
saffron
Crocus sativa
corm
salicylic acid
potassium nitrate
growth
flowering
quality
colour characteristics
chlorophyll fluorescence
Źródło:
Journal of Horticultural Research; 2018, 26, 1
2300-5009
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies