Tytuł pozycji:
Jarosław Dumanowski, Andrzej Pawlas, Jerzy Poznański, Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego. Przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku, Warszawa 2010
- Tytuł:
-
Jarosław Dumanowski, Andrzej Pawlas, Jerzy Poznański, Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego. Przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku, Warszawa 2010
- Autorzy:
-
Hryszko, Rafał
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/2171517.pdf
- Data publikacji:
-
2014-02-28
- Wydawca:
-
Wydawnictwo Adam Marszałek
- Źródło:
-
Kultura i Edukacja; 2014, 1(101); 273-281
1230-266X
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie