Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Postharvest calcium salt treatment of fresh jujube fruit and its effects on biochemical characteristics and quality after cold storage

Tytuł:
Postharvest calcium salt treatment of fresh jujube fruit and its effects on biochemical characteristics and quality after cold storage
Autorzy:
Moradinezhad, F.
Ghesmati, M.
Khayyat, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2161.pdf
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Instytut Ogrodnictwa
Tematy:
jujube fruit
Ziziphus jujuba
cold storage
calcium chloride
calcium nitrate
calcium sulphate
antioxidant
biochemical characteristics
Źródło:
Journal of Horticultural Research; 2019, 27, 2
2300-5009
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies