Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Production, use and efficiency of utilising grains of various cereal species as feed resources for poultry production

Tytuł:
Production, use and efficiency of utilising grains of various cereal species as feed resources for poultry production
Autorzy:
Różewicz, Marcin
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2147994.pdf
Data publikacji:
2019-09-30
Wydawca:
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa – Państwowy Instytut Badawczy
Tematy:
cereals
animal feed
poultry
wheat
triticale
barley
oats
rye
maize
Źródło:
Polish Journal of Agronomy; 2019, 38; 66-74
2081-2787
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Na tych samych warunkach 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Poland's accession to the European Union resulted ina change of the livestock production structure. A constant andsystematic increase in the poultry production is observed and inthis respect Poland is a leader in the production of poultry meatand eggs. A significant increase in the poultry population resultedin the need to supply the animal feed industry with appropriateraw materials for the production of feed for various species anddifferent market destinations. Stable poultry production is associatedwith economic efficiency and the production of grain, thebasic component of compound feed. Improvement in cereal yieldand oversupply of grain on the domestic market stimulate the productionand increase the poultry population in Poland. Grain hasvarious effectiveness and usefulness as well as restrictions resultingfrom poultry breed characteristics. This has caused changesin the demand from animal feed industries for grain of particularcereal species.The current study aims to discuss the issues of growing andusing particular cereal species as a raw material base for the productionof poultry feed. The work focuses on the main speciesof feed grains: wheat, triticale, barley, oats, rye and maize. Thestudy also presents the problem of cultivation and utilising thosegrains for animal feed, with particular emphasis on the scale ofproduction and their usefulness in poultry feed production.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies