Rye is an important crop widely cultivated in Europe, but one of the hardest to improve due to its allogamy and
self-incompatibility. The market for rye-based products is constantly growing thanks to the popularity of organic
farming, feed production and diverse industry applications. To address these demands, new highly productive
hybrid rye varieties are needed. Currently, full potential of heterosis in rye breeding is hard to reach due to the
limited success in in vitro cultures. This review summarizes the progress in rye in vitro cultures and proposes
novel approaches to overcome recalcitrance in this species.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00