Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The concentration of free amino acids in blood serum of dairy cows with primary ketosis

Tytuł:
The concentration of free amino acids in blood serum of dairy cows with primary ketosis
Autorzy:
Marczuk, J.
Brodzki, P.
Brodzki, A.
Kurek, Ł.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2087785.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Tematy:
dairy cows
ketosis
glucogenic amino acids
ketogenic amino acids
Źródło:
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2018, 21, 1; 149-156
1505-1773
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Unported
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies