- Tytuł:
- Occurrence of mycotoxins in talkan: a cereal-based food traditional for Turkic population
- Autorzy:
-
Tattibayeva, D.
Nebot, C.
Miranda J.M.
Abuova, A.B.
Kizatova, M.Z.
Vazquez, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2087741.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
- Tematy:
-
food-contamination
corn
fungi
HPLC-MS/MS
Kazakhstan - Źródło:
-
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2018, 21, 2; 333-341
1505-1773 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Unported
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł