Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality parameters and fertility of ram semen cryopreserved in egg yolk and soybean lecithin supplemented extenders

Tytuł:
Quality parameters and fertility of ram semen cryopreserved in egg yolk and soybean lecithin supplemented extenders
Autorzy:
Gogol, P.
Bryła, M.
Trzcińska, M.
Bochenek, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2087594.pdf
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Tematy:
ram semen
cryopreservation
soybean lecithin
sperm quality
fertility
Źródło:
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2019, 1; 177-179
1505-1773
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Unported
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies