Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Interactions of ostrich egg yolk lipoproteins with seminal plasma of fractionated ejaculates and their effects on post-thaw boar semen quality

Tytuł:
Interactions of ostrich egg yolk lipoproteins with seminal plasma of fractionated ejaculates and their effects on post-thaw boar semen quality
Autorzy:
Fraser, L.
Zasiadczyk, Ł.
Strzeżek, J.
Kordan, W.
Mańkowska, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2087484.pdf
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Tematy:
boar semen
ejaculate fractions
egg yolk lipoproteins
cryopreservation
Źródło:
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2019, 3; 463-473
1505-1773
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Unported
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies