- Tytuł:
- Interactions of ostrich egg yolk lipoproteins with seminal plasma of fractionated ejaculates and their effects on post-thaw boar semen quality
- Autorzy:
-
Fraser, L.
Zasiadczyk, Ł.
Strzeżek, J.
Kordan, W.
Mańkowska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2087484.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
- Tematy:
-
boar semen
ejaculate fractions
egg yolk lipoproteins
cryopreservation - Źródło:
-
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2019, 3; 463-473
1505-1773 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Unported
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł