Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antimicrobial resistance of bacterial isolates from sheep and goat cheeses in eastern Slovakia

Tytuł:
Antimicrobial resistance of bacterial isolates from sheep and goat cheeses in eastern Slovakia
Autorzy:
Výrostková, J.
Regecová, I.
Dudriková, E.
Maľová, J.
Zigo, F.
Kováčová, M.
Illek, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2087201.pdf
Data publikacji:
2021
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Tematy:
antimicrobial resistance
sheep cheese
goat cheese
Staphylococcacae
Enterobacteriacae
Źródło:
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2021, 24, 1; 13-22
1505-1773
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Unported
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies