- Tytuł:
- Antimicrobial resistance of bacterial isolates from sheep and goat cheeses in eastern Slovakia
- Autorzy:
-
Výrostková, J.
Regecová, I.
Dudriková, E.
Maľová, J.
Zigo, F.
Kováčová, M.
Illek, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2087201.pdf
- Data publikacji:
- 2021
- Wydawca:
- Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
- Tematy:
-
antimicrobial resistance
sheep cheese
goat cheese
Staphylococcacae
Enterobacteriacae - Źródło:
-
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2021, 24, 1; 13-22
1505-1773 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Unported
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł