Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Adaptation of existing livestock buildings to ecological requirements of selected organic farms in the Lublin Voivodeship

Tytuł:
Adaptation of existing livestock buildings to ecological requirements of selected organic farms in the Lublin Voivodeship
Dostosowanie istniejących budynków inwentarskich do wymagań ekologicznych w wybranych gospodarstwach ekologicznych województwa lubelskiego
Autorzy:
Dąbkowski, N.
Redzik, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2084065.pdf
Data publikacji:
2021
Wydawca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Tematy:
livestock building
organic farm
material and constructive solutions
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Architectura; 2021, 20, 4; 101-106
1644-0633
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The article presents the results of direct research on livestock buildings and their modernization in selected ecological farms in the Lublin region. The following counties of the Lublin Voivodeship were selected as the research area: Radzyń and Łuków. A total of livestock buildings in 16 farms were examined. The research was conducted based on a site visit and discussions with the owners. An attempt was made to find a relationship between ecological livestock farming and a building substance (livestock buildings).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies