Alginates are salts of alginic acid, natural polymers and polysaccharides. They are usually obtained from marine algae. Their solutions often take the form of a gel. The first references to alginates appeared in 1881, so over the years these compounds have been thoroughly studied. Alginates have a lot of valuable properties, which is why they are used in many industries, from stabilizers in the food industry through additives for wound dressings to substances used in bone and muscle regeneration in medicine.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00