Charakterystyka produktów otrzymanych podczas rozdrabniania rozdrabniaczem bijakowym Characteristics of products received during grinding in hammer mills
W pracy przedstawiono charakterystykę produktów otrzymanych podczas rozdrabniania ziarna pszenicy i kukurydzy za pomocą rozdrabniacza bijakowego. Jako parametry zmienne zastosowano zmienną długość roboczą bujaka: 173, 177, 181 mm.
The characteristics of products obtained during grinding of wheat and corn using a hammer mill is presented in the paper. A variable working length of ram (173, 177, 181 mm) was used as a changeable parameter.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00