- Tytuł:
-
Starch gelatinization and hydrolysis in the apparatus with Couette-Taylor flow
Proces kleikowania i hydrolizy skrobi w aparacie z przepływem Couette-Taylora - Autorzy:
-
Hubacz, R.
Ohmura, N.
Wroński, S. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2070869.pdf
- Data publikacji:
- 2010
- Wydawca:
- Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich
- Tematy:
-
hydroliza enzymatyczna
skrobia
przepływ Couette'a-Taylora
kleikowanie
enzymatic hydrolysis
starch
Couette-Taylor flow
gelatinization - Źródło:
-
Inżynieria i Aparatura Chemiczna; 2010, 2; 55-56
0368-0827 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł