- Tytuł:
-
Kształtowanie parametrów zawiesiny mikroorganizmów w młynie perełkowym
Microorganism suspension in a bead mill - Autorzy:
-
Heim, A.
Solecki, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2070822.pdf
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich
- Tematy:
-
młyn perełkowy
zawiesina drożdży
dezintegracja mikroorganizmów
własności reologiczne
bead mill
yeast suspension
disintegration of microorganisms
rheological properties - Źródło:
-
Inżynieria i Aparatura Chemiczna; 2009, 6; 81-82
0368-0827 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł