Projektowanie i budowanie maszyn i urządzeń spożywczych w aspekcie wymagań normy PN-EN-ISO 22000: 2006 Design and construction of food processing equipment with respect to PN-EN-ISO 22000: 2006 standard
Maszyny i urządzenia, które są zaprojektowane i W3'konane zgodnie z wymaganiami normy PN-EN-ISO 22000: 2006 są jednym z podstawowych czynników mających bezpośredni wpływ na wyprodukowanie bardzo dobrej jakości żywności oraz bezpiecznej dla zdrowia człowieka. Bezpieczna maszyna to bezpieczna żywność.
This reference paper shows the most important factors for machine and equipment manufacturers being in accordance with international standards. Each of machine and equipment manufacturers should implement the HACCP system. A reliable machine results in safe food.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00