Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Preparation, composition and properties of fish silage produced with post-coagulation sludge

Tytuł:
Preparation, composition and properties of fish silage produced with post-coagulation sludge
Autorzy:
Tomczak-Wandzel, R.
Mędrzycka, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/206926.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Politechnika Wrocławska. Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
Tematy:
koagulacja
kiszonki z ryb
kwasy tłuszczowe
coagulation
fish silages
free fatty acids
fish hydrolyzates
Źródło:
Environment Protection Engineering; 2013, 39, 4; 39-49
0324-8828
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Post-coagulation sludge was added to fish hydrolyzates (silage). Silage was prepared using whole sprats (Spratus sprains). Technology of the process has been modified and sulphuric acid was replaced with phosphoric acid. The objective was to evaluate the quality of produced silage during storage, particularly the changes of peroxide value and amount of free fatty acids in silage fat.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies