Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Methods of manipulation and image acquisition of natural products on the example of cereal grains

Tytuł:
Methods of manipulation and image acquisition of natural products on the example of cereal grains
Autorzy:
Lampa, P.
Mrzygłód, M.
Reiner, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/206693.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Badań Systemowych PAN
Tematy:
machine vision
manipulation
automatic optical inspection
food safety and quality
grain
Źródło:
Control and Cybernetics; 2016, 45, 3; 339-353
0324-8569
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Due to growing requirements concerning quality of products in food industry, it becomes important to introduce new, efficient, objective and repeatable automated methods of quality inspection. Agricultural products, such as cereal grains, are particularly difficult for automated inspection. This paper presents the results of experimental studies on the development of automated methods of manipulation and image acquisition of cereals, which can be used in machine vision systems for quality evaluation. Experimental studies were carried out on samples of brewing barley. The proof-of-concept evaluation of several methods was performed, on the basis of which the solution was chosen, based on the interaction of the screw and vibration feeders and bilateral image acquisition on moving transparent surface.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies