Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Separation of low molecular rapeseed proteins by capillary electrophoresis

Tytuł:
Separation of low molecular rapeseed proteins by capillary electrophoresis
Autorzy:
Amarowicz, Ryszard
Panasiuk, Robert
Pari, Leelavinothan
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2051054.pdf
Data publikacji:
2003
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Tematy:
capillary electrophoresis
rapeseed
low molecular proteins
Źródło:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 2003, 53, 1s; 7-9
1230-0322
2083-6007
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Low molecular proteins were extracted and isolated from rapeseed. The main protein were characterised with molecular mass of 14 000 determined using capillary electrophoresis-SDS technique. UV spectrum showed that this protein appears as a complex with phenolic acids.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies