- Tytuł:
- The effect of hybrid drying (convective-microwave-ultrasound) on the bioactive properties of osmo-treated sour cherries
- Autorzy:
-
Celejewska, K.
Mieszczakowska-Frac, M.
Konopacka, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2034.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Instytut Ogrodnictwa
- Tematy:
-
sour cherry
Prunus cerasus
Lutowka cultivar
Debreceni Botermo cultivar
Nefris cultivar
processing
sonication
phenolic compound
convective drying
microwave drying
bioactive property - Źródło:
-
Journal of Horticultural Research; 2018, 26, 1
2300-5009 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł