Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of hybrid drying (convective-microwave-ultrasound) on the bioactive properties of osmo-treated sour cherries

Tytuł:
The effect of hybrid drying (convective-microwave-ultrasound) on the bioactive properties of osmo-treated sour cherries
Autorzy:
Celejewska, K.
Mieszczakowska-Frac, M.
Konopacka, D.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2034.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Instytut Ogrodnictwa
Tematy:
sour cherry
Prunus cerasus
Lutowka cultivar
Debreceni Botermo cultivar
Nefris cultivar
processing
sonication
phenolic compound
convective drying
microwave drying
bioactive property
Źródło:
Journal of Horticultural Research; 2018, 26, 1
2300-5009
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies