The aim of the work is to assess of the level an innovation of agritourist enterprises co-operating with Local Action Group „Ziemia Jędrzejowska – Gryf” and „Ziemia Sandomierska”. The grading procedure was used to measure the level of innovation of agrotturist farms. In total, 52 agritourist farms were analyzed. The analysis has presented a low level of innovation agritourist enterprises.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00