Tytuł pozycji:
Tradycyjne i regionalne produkty żywnościowe jako element rozwoju gospodarstw agroturystycznych
- Tytuł:
-
Tradycyjne i regionalne produkty żywnościowe jako element rozwoju gospodarstw agroturystycznych
Traditional and Regional Food Products as Part of the Development of Agritourism Farms
- Autorzy:
-
Jęczmyk, Anna
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/2027378.pdf
- Data publikacji:
-
2015
- Wydawca:
-
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
- Źródło:
-
Studia komitetu przestrzennego zagospodarowania kraju PAN; 2015, 163; 143-154
0079-3507
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie