Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutritional evaluation of five African indigenous vegetables

Tytuł:
Nutritional evaluation of five African indigenous vegetables
Autorzy:
Kamga, R.T.
Kouame, C.
Atangana, A.R.
Chagomoka, T.
Ndango, R.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1967.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Instytut Ogrodnictwa
Tematy:
vegetable
Africa
amaranth
Amaranthus cruentus
nightshade
Solanum scabrum
gboma eggplant
Solanum aethiopicum
jute mallow
Corchorus olitorius
okra
Abelmoschus callei
mineral content
protein content
carotenoid
nutrient content
Źródło:
Journal of Horticultural Research; 2013, 21, 1
2300-5009
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies